Varaaminen onnistuu sähköpostilla jminvestoy@gmail.com

sekä soittamalla tai whatsapp-viestillä
0400 830043
.

 

Hinnasto Pikkuleijona 1.1.-30.9.2023

Arkiyö maanantai klo.16.00 – perjantai klo.12.00 95€ /vrk.

Viikkovuokra maanantai klo.16.00 – sunnuntai klo. 12.00 695€

Viikonloppu perjantai klo. 16.00 – sunnuntai 12.00 395€ /vklp.

Liinavaatteet ja pyyhkeet toimitettuna 15€ / setti.

(Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tuoda myös itse.)

Loppusiivous 90€.

Myöhäinen luovutus klo. 16.00 90€ lisämaksu.

Poreallas 150€ / varauskerta.

Sesonki- ja tapahtuma-ajat hinnoitellaan erikseen.

Maksutapana on sähköpostilasku tai paperilasku. Paperilaskussa 5€ laskutuslisä.

 

Varausehdot

Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Majoitusvarauksen koko summa veloitetaan heti varauksen teon jälkeen ja laskutetaan erääntyväksi 14 vrk varauspäivästä.
Jos varauksen alkamispäivään on alle 14 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi heti.
Veloitettuja varausmaksuja ei peruutuksen sattuessa palauteta varaajalle ja varaus on sitova yrityksen lähettäessä laskun varaajalle.

Edellytämme, että varaaja huolehtii mm. seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja pesu, astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys), pesuhuoneen ja wc-tilojen pesu, tahrojen ja likajälkien poisto, vuoteiden petaus ja huonekalujen sekä puutarhakalusteiden ja muiden tavaroiden vieminen paikoilleen. Myös piha-alue tulee siivota. Edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä lähimpään jätepisteeseen sekä tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös lomakohteen piha-alue tulee olla siisti.

Mikäli majoituskohde on jätetty kokonaan siivoamatta tai jos kohde vaatii siivousta asiakkaan siivouksen jälkeen, laskutamme  aiheutuneet kustannukset asiakkaalta toteutuneiden kulujen mukaisesti.

Vuokralaiset voivat myös loma-alueella joutua yllättäen alttiiksi toisista asunnoista, liikenteestä tai vastaavasta, alueen rakennus-, huolto- tai kunnostustöistä aiheutuvalle melulle. Vuokranantajan ei voida katsoa olevan vastuussa meluhaitoista.

JM Invest Oy on esittänyt kaikki internetissä annetut tiedot  mahdollisimmanto tuudenmukaisesti. Koska kyse on yksityisomistuksessa olevista loma-asunnosta, annettuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia. JM Invest Oy ei ole vastuussa tästä.